Het gebruik van gaas integratie in plaats van pruiken komt met tal van voordelen, waaronder:

1. Op maat gemaakt

Het mesh-integratiesysteem wordt op maat gemaakt door Tailormadehair om ervoor te zorgen dat het uw haarverlies en uw fysieke activiteit aanpakt. Dat betekent dat de mesh is aangepast aan uw stijl, met inbegrip van uw haar lengte, dikte en kleur in te kapselen. Hoewel het haar dat aan de mesh wordt bevestigd dezelfde tint zal hebben als uw natuurlijke haar, kunt u ook kleurveranderingen aanvragen.

2. Onmiddellijke resultaten

In tegenstelling tot haartransplantatie chirurgie, waar het maanden duurt voor u resultaat ziet, garandeert mesh-integratie onmiddellijk resultaat. Zodra u een op maat gemaakte mesh voor uw hoofdhuid krijgt, kunt u uw haarwerk laten bevestigen en bent u klaar om te gaan. Na het eerste consult kunnen we een afspraak voor u maken om de mesh en het human hair systeem te laten plaatsen.

3. De Mesh op uw hoofdhuid

Het ademende gaas en de extensies zullen perfect op uw hoofd passen. Niemand zal uw haarwerk opmerken omdat het zal overeenkomen met uw natuurlijke haar. Maakt u zich geen zorgen over het feit dat het gaas zichtbaar is bij het stylen van uw haar, het gaas is licht en ultra-fijn, vandaar dat we het precies rond uw haarlijn kunnen bevestigen. Lees alles over clip in op deze site, voor andere mogelijkheden. 

4. Mesh systemen en dagelijkse routine

Het mesh integratiesysteem heeft geen invloed op uw routine. Het haarstuk en de extensions hiervoor zijn vergelijkbaar met uw natuurlijke haar, en wassen, stylen of drogen zal het niet beïnvloeden. Het gaas is ook ademend, wat betekent dat u kunt trainen zonder overmatig zweten. Het zou echter helpen als u een haarconditioner gebruikt elke keer dat u uw haar nat maakt om uw haar systeem perfect te houden. U moet ook water met chloor vermijden omdat dit het natuurlijke haar op het systeem kan beschadigen. Als u de aanbevolen nazorg volgt en de juiste producten gebruikt, dan zal het systeem gevoed blijven en langer meegaan.

5. Blijvende oplossing

In tegenstelling tot tijdelijke pruiken, bieden haar integratie systemen een semi-permanente oplossing voor uw haarverlies problemen. Na het bevestigen van het haar systeem, adviseren wij onderhoud om de zes weken om het gaas aan te spannen en de extensies veilig te houden. Met de juiste verzorging, zal het gaas integratie systeem een langdurige oplossing voor uw haarverlies probleem.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published.