Openstelling van de praktijk tijdens Corona

met beschermende maatregelen

Ik volg het nieuws over het Corona virus op de voet en krijg uiteraard mee welke impact het met zich meebrengt.  Vooral de informatie van het RIVM maar ook al mijn collega’s door het hele land. Vele sluiten hun praktijk. Ik heb deze maatregel nog niet afgeroepen maar wel een flinke beperking ingevoerd. 

– Vanaf nu (23 maart) geef ik geen shiatsu- of sotai behandelingen meer, tenzij er een medische noodzaak is. De therapie, coaching en begeleiding in sotai blijf ik geven onder de voorwaarden beneden gesteld.

– Voor mijn cliënten geldt er nu geen 24 uurs annuleringsregeling. Voel je vrij om op ieder moment kosteloos te annuleren of te overleggen hierover, ook al is het dat je uit bezorgdheid liever niet komt. 

– Ik vraag ieder verantwoordelijkheid te nemen aangezien het onze gezondheid betreft, ook al ben je jong en sterk in de praktijk komen ook kwetsbare mensen.

– Ik hoop op begrip voor onderstaande maatregelen, zo kunnen we samen zorgen dat we gezond blijven.

– In de praktijk neem ik de volgende maatregelen:

• In geval van hoesten, benauwdheid, (neus)verkoudheid, keelpijn, verhoging of   koorts annuleer dan aub je afspraak, zodat je niet anderen kunt besmetten

 • Annuleer ook als een van je gezinsleden dit heeft (gehad) en als je onlangs in een Corona besmettingsgebied bent geweest

• Ik geef geen hand maar je bent wel van harte welkom

• Ik zorg voor een gepaste afstand van 1,5 meter in ons contact.

 

Bij voorbaat dank voor je medewerking

Hans Jeunhomme

Wat is jouw behoefte?

Hoe vaak ervaren we doorlopende stress; dat we maar door moeten gaan? Ik leg uit wat er dan gebeurt in je hele systeem. En …

Hoe adem jij bij schrik?

Bij schrik, vallen of stoten hebben we geleerd in te ademen of te stoppen met ademen. Natuurlijkerwijze gebeurt dat anders. …

Een bodyscan, en dan?

Vaak leren mensen in allerlei disciplines een bodyscan te doen. En vaak genoeg blijft het dan erbij, dat het goed is maar …