Consulten in de Lichtberg tijdens Corona

met beschermende maatregelen

 • Vanaf juni jl. kun je weer gewoon afspraken maken voor shiatsu, sotai of psychosociale ondersteuning. Er zijn echter voorwaarden gesteld vanuit onze beroepsverenigingen, de overheid en het RIVM die je hieronder kunt lezen.
  .
  .
 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd.
  .
  .
 • Blijf thuis indien jij of een van je gezinsleden/huisgenoten symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt geacht je afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen , ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht. 
  .
  .
 • Neem vòòr een shiatsu of sotai afspraak een badlaken, een gastendoekje, papieren zakdoekjes en een gewassen laken mee. Zonder deze zaken kan ik je niet behandelen. Indien gewenst kun je een mondkapje voor jezelf meenemen. Ik zal je instrueren wanneer tijdens de behandeling dat nodig is.
  .
  .
 • Ik geef geen hand maar je bent wel van harte welkom
  .
  .

Bij voorbaat dank voor je medewerking

Hans Jeunhomme

Hallo hoofd.

Deze nieuwsbrief in het kort: Doorlopend kom ik tegen dat het niet spoort tussen wat mijn hoofd wil en wat mijn lichaam kan. …

Wat is jouw behoefte?

Hoe vaak ervaren we doorlopende stress; dat we maar door moeten gaan? Ik leg uit wat er dan gebeurt in je hele systeem. En …

Hoe adem jij bij schrik?

Bij schrik, vallen of stoten hebben we geleerd in te ademen of te stoppen met ademen. Natuurlijkerwijze gebeurt dat anders. …