Hoe ontspannen naast en in eigen onderneming.

Na jaren hard werken, liep mijn bedrijf goed. Ik had alles zo geregeld dat het mij minder tijd en energie kostte. Heel fijn! Toch vond ik het lastig om fysiek te ontspannen en te genieten van mijn vrije tijd.

Dit is de reden dat ik de hulp van Hans heb ingeroepen.

Wat mij aanspreekt in zijn aanpak is dat bij hem leert hoe je de kracht van jouw lichaam kunt gebruiken en versterken, zonder dat je jezelf hoeft te forceren….Ik heb van Hans geleerd te bewegen vanuit een gevoel van comfort. Dit is echt heel prettig. Ik pas de oefeningen die ik geleerd heb dagelijks toe en ik merk dat ik meer ontspan en mijn lichaam elke dag sterker wordt.Ik kan een traject bij Hans iedereen aanraden. Voor mij heeft het rust en plezier gebracht in mijn werk en dagelijkse leven.

Marloes Bouwmeester van De Succesvolle Introvert

Hallo hoofd.

Deze nieuwsbrief in het kort: Doorlopend kom ik tegen dat het niet spoort tussen wat mijn hoofd wil en wat mijn lichaam kan. …

Wat is jouw behoefte?

Hoe vaak ervaren we doorlopende stress; dat we maar door moeten gaan? Ik leg uit wat er dan gebeurt in je hele systeem. En …

Hoe adem jij bij schrik?

Bij schrik, vallen of stoten hebben we geleerd in te ademen of te stoppen met ademen. Natuurlijkerwijze gebeurt dat anders. …